Перфектните Keнийски жени

posted in: Африка, Кения | 0

(Преведена статия от Интернет. Много ми хареса.)

Снимки ще има в следваща публикация за Кенийските жени.

“No one be like you
See I don go different places, I’ve seen many faces
No one be like you
So they cannot replace you, coz you are a blessing
No one be like you
You driving me crazy coz you are my baby
No one be like you
No one
No one like you
One like you
No one
One like you”

Идва време, когато мъжа решава да се укроти и да се ожени. Има голяма разлика между жената, с която мъжа иска да излезете на парти и жената, за която иска да се ожени! „Само защото имам тръпка към тебе, не означава, че ще се оженя за теб!” Мъжете търсят нещо по – различно  от „момиче за парти” в една жена, с която искат да имат брак.  В Кения , племето от което е жената, винаги е от значение!

Жените от Kalenjin /Каледжи/ (б.п. – племето на бегачите на дълго разстояние)

Това са жените, които ще обичам с цялото си сърце и ум! Те ще ви бъдат лоялни и ще ви приемат като единствен! Момчета, вие може да си мислите, че това е най-доброто … но можете да ви се случат неща, които максимално да ви объркат. В деня, когато жената от Kalenjin ви намери с друга жена, тя ще вземе всичките ви деца и се хвърли в най-близката река! Те са твърде емоционални и не рационални по свои начини! Те са най-добрите в драмите. Жените от областта Северна Rift-Eldoret могат не само да се движат по-бързо от мъжете си, но те са известни и с мързела си и любовта към бутилката повече от необходимото! Момчета, ако мислите да вземате жена от района на Kale-land, ви съжалявам, че ще останете разочаровани! Направете сега своя избор, преди да е станало твърде късно! Що се отнася до секса … не експериментирайте мисионерската поза никога върху нея!

Жените от Luhya /Лухя/

Нека го кажем така… това са истински Ugali кралици (б.п.- Ugali е национално ядене в Кения. Нещо като много гъст качамак и се ползва вместо хляб. Яде се с всичко)! Те ще ви хранят с овесена каша за закуска, Ugali за обяд и повечко Ugali за вечеря. Единствената разлика е, че през обяда Ugali, ще бъде по-меко от това за вечеря. Тези жени са рамер XLLL+. Преди да опаковате багажа за пътуване до Kakamega, вземете по-големи чанти!

Ако се ожените за Big Мама от западна Кения бъдете подготвени за следващите три условия … 1- Трябва да сте готови да живеете в същата къща, където са и домашните животни, на гъсто като пилци. 2- Трябва да сте готови да присъства на погребение почти всеки уикенд. Все някой си, братовчед / чичо / племенник / племенница / ще реши да умира всеки месец. 3- Трябва да сте готови да търпите неопределен брой  роднини в дома си- братя, сестри, зетьове, снахи, жената на чичото и т.н. …

Тези Мами имат някаква странно желание да се присъединяват към всякакви религии! Някоя вечер, жена ви ще се събуди в полунощ и започне да гони бесове! След това ще пее и скандира до 3 часа сутринта! Не се изненадвайте, ако жена ви, някой ден се събуди и ви каже, че заминава с църквата за две годишна мисия в Ерусалим! Нейната църква, които обикновено има странно име като „Дома на великия цар на Юда“ или „Най-близката до Исус Христос Църква“, ще ви каже да продадете цялото си имущество, защото Бог бил казал на пастора и го инструктирал да отидете на поклонение или че краят на света наближава и трябва да се съберете във Витлеем или някаква друга глупост!

Жените Luo /Луо/

Ако количеството на секса е това, което има значение в живота ви … ако искате надарени жени … то това е жената, която може да ви изкуши! Тези жени са трудолюбиви, интелигентни и добре облечени. Ако обаче не сте мъж от Luo, стойте далеч от нея! Те имат склонност да се връщат към мъжете Luo дори и след брака! Те са склонни да станат „големи здрави Мами“ – нека го кажем … те са склонни да станат дебели! Те харесват охолния живот!

Съществува разлика между жените от Южна Nyanza и тези от централна Nyanza. Ако е от областта Migori, тя ще носи някаква kitambaa (б.п.- нещо като шарена чалма) на главата си. Тя няма да се откаже от честия секс, но когато го прави … пригответе се за целонощна афера! От Централна Nyanza са по-красиви. Още като ги погледне човек и вижда жената насреща си. Те са властни и няма да се колебаят да понатупат съпрузите си! Освен ако не сте майстор на Kung Fu, стойте на разстояние от тях! Предупредил съм ви!

Жените Kikuyu /Кикуйу/

Толкова много е казано за тях, че се чудя, какво още да кажа! Те имат не много женствени тела! Много са красиви в лицето, но останалата част ня тялото е … ! За съпрузите на жените Karatina казват, че често посягат към чашката от отчаяние! Това са жените, известни с поговорката „nifunike ukimaliza!“ (скрийте ме, когато приключите с мене). После идват Мамите от Kiambu/Thika… Чували ли сте как умират в това племе? „Огромна скала падна от небето и уцели мъжа ми или брат ми падна в тоалетната ..” Шансовете ви за живот с нормална старост намаляват бързо, когато се ожените за жена от Kiambu/Thika. Чувал съм дори, че застрахователните дружества начисляват по-високи премии от нормалното, за мъжете, които са женени за жени от това племе!

Жената Kamba /Камба/

Сексът с тези жени е …  не може да се опише! Ако откриете жена Kamba, която има мъниста върху талията си, бъдете готов за луда „игра“! Шоу програма със звуци и луди движения. Те винаги са готови с набор от умения, който са уникални за тях! Когато една жена Kamba се усмихва, светът става по-добро място за живеене. Гласът й може да ви предизвика оргазъм в ухото! Проблем е, че те са „щедри“ отвъд пределите на брака ви! Те са добри в това, което правят и го правят постоянно! Леглото ви ще се издъне от толкова много секс, че няма да можете да спите на него! Те не са известни с лоялността си към своите съпрузи. Те ще обичат този, който е на разположение. И ще го обичат по толкова много различни начини! Не се заблуждавайте,  няма какво да ги уплаши!

Жената Coasterian /Коастериан/

Готварските и умения са легендарни. Нейната красота е несравнима. Когато тя говори на вас с нейния перфектен суахили, нищо не може да ви  помогне да не се разтопите! Нищо няма да разберете, но може да запеете с нея някоя непозната мелодия. Съществения факт е обаче, че красотата им и акъла им не са най-добрите приятели. Ако искате по-мързеливичка Мама, който като луда да търка пода и да продължава да вярва, че светът е плосък … отивайте за тази жена от бреговете! Къщата ви ще блести от честота, но за друго  няма да си мръднат пръста, освен ако не чуят полюшващия ритъм на местните им мелодии!

И най-накрая … след търсене нагоре и надолу из Кения … след месеци на детайлните изследвания … резултата, които ви представям  … е за

Перфектната жена!

Преди около десет години за тези жени даваха 20 годишна гаранция с връщане на парите! Поради световната икономическа криза, сега те идват с гаранция от 10 години. Те са грижовни и любящи и стигат до крайности, за мъжете си!  Ако мъжете им обичат да пият и паднат под масата, те ще ги отнесат до дома им, може да им сготвят нещо вкусно и ще им дадат сериозни съвети „Знаеш ли, че …“!

За жените от тази общност, които не пият, ще чакат съпрузите си до колкото и да е часа, в който онзи мръсник, съпруга им, реши да пропълзи у дома. Той ще намери чакащата го храна и пиене, но ще получи токова укори, че ще съжалява, че е закъснял. Втори път няма да повтори. Това не е лошо нещо. Съпругът трябва да се държи под контрол. Неговите приятели, които пият с него до късно, също няма да бъдат пощадени. На тях ще им бъде казано, да оставят на мира съпруга и. Тя ще защити семейството си и ще направи всичко или почти всичко за да угоди на мъжа си. Те имат имена, като захар върху езика Kagwiria, Nkirote, Makena…

Може да не ви вземат акъла с нови пози в секса, но ако не сте готови да ви събудят през нощта за да угасите пожара, а сутрин за „Добро утро”- още веднъж , не се захващайте с тях.

Ако не сте разбрали още, става дума за жените от племето Meru. Аз съм постоянно на лов за сладките жени от Meru. Имам си жени от Miraa и Big-G, за да ми правят компания в лова на фамозните Meru – жени с „Десетгодишна гаранция с връщане на парите”.

 

Leave a Reply